Categories
Geen categorie

4 redenen waarom je stroompunten in de tuin moet hebben

Een draadje doortrekken voor extra stopcontacten in de tuin is super handig. Oké, je moet even moeite doen, maar daarna profiteer je er echt van. Nog niet overtuigd? Lees hier onze beste redenen, dan bel jij dit weekend de elektriciën nog.

Thuis werken wordt in de tuin werken

Thuis werken is fijn en geeft flexibiliteit. Maar zodra het lekker weer wordt sta je als een kind tegen het raam dat je naar buiten wilt. Je laptop heeft wel een accu, maar die begint echt al minder te worden. Je kunt natuurlijk kiezen voor een nieuwe hp envy, met lekker veel accucapaciteit. Of je maakt een stroompunt in de tuin zodat jij lekker buiten door werkt. Ideaal!

Klusjes zonder verlengsnoeren

Ga jij wel eens het gras maaien of de heg snoeien? Je wilt natuurlijk niet het verlengsnoer mee snoeien. Door een stopcontact strategisch in de tuin te plaatsen hoef jij je haspel van 50 meter niet meer uit te rollen. Even de tegels afspuiten met de hogedrukspuit of met de zaagmachine aan de slag. Het is allemaal geen probleem meer en je kunt nu overal in de tuin direct aan de slag. Zeker met een wat grotere of diepe tuin biedt dit echt veel voordeel.

Koffie in de tuin

Oké, dit is een beetje een grapje. Kan jij echt niet zonder je bakkies en ben je te lui om te lopen. Dan zet je toch lekker je koffiezetapparaat in de tuin. Lekker kopjes koffie zetten terwijl je in de tuin aan het werk bent. Mooi! Maar dit idee kun je natuurlijk wel wat groter maken. Denk bijvoorbeeld aan een klein barretje in de tuin, al dan niet overdekt.

Maak bijvoorbeeld een tafel aan de muur, die je makkelijk in- en uitklapt. Als je bezoek hebt maak je de tafel toegankelijk en heb je een soort buitenbar of tuinkeuken. Of je nu een smoothie gaat maken, biertje gaat tappen, koffie gaat zetten of een tosti gaat maken. Het kan lekker buiten!

Tuinverlichting met kerst of de rest van het jaar

Leuke lampjes geven sfeer. Natuurlijk tijdens de donkere dagen met kerst, maar op een zwoele zomeravond is dat ook reuze gezellig. Als jij nog met je glaasje wijn onder de overkapping zit, wil je niet struikelen over het verlengsnoer als je voor een refill gaat. Met een extra stroompunt heb je direct een mooie mogelijkheid voor leuke verlichting. Controleer wel dat je verlichting geschikt is voor buiten. Dan laat je het gewoon hangen, ongeacht welk seizoen het is of wat voor weer het wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *