Categories
Klussen

Welk gereedschap is leuk om kado te geven?

De feestdagen staan weer om de hoek te wachten, dus is het hoog tijd om eens na te denken over leuke kado’s. Ondanks dat de feestdagen dit jaar anders verlopen, is het nog steeds leuk om je beste vrienden en familie te verrassen met een leuk kado. Voor de handige mannen is het leuk om gereedschap te kopen, maar als leek is het lastig om het juiste gereedschap uit te kiezen. Wij geven je een aantal cadeautips voor wat betreft gereedschap kado geven.

1. Gatenzaag

Om een leuk kado te kunnen geven is het belangrijkste misschien wel dat de ontvanger het product zelf nog niet heeft. Een hamer en een zaag vallen dus direct af. Probeer in plaats daarvan iets specifieks te zoeken, zoals een gatenzaag bijvoorbeeld. Hiermee kun je heel precies grote gaten boren. Voor de gemiddelde hobbyklusser is dit niet iets dat standaard in de gereedschapskist zit, waardoor het altijd wel van pas komt.

2. Tegelboor

Wat ook erg leuk is om te geven is iets dat je niet zo vaak hoeft gebruiken. Bijvoorbeeld een tegelboor, voor het boren in tegels van de badkamer of keuken. Omdat tegels erg lastig te boren zijn, heb je hier apart gereedschap voor nodig. Toch is het zonde om een complete set tegelboren te kopen, als je weet dat je het voorlopig niet meer nodig hebt. Een badkamer of keuken is namelijk niet iets dat je jaarlijks even gaat veranderen. 

3. Opbergruimte

Voor de gemiddelde hobbyklusser begint het vaak met een gereedschapskist die ieder jaar weer een beetje groter wordt. Na verloop van tijd kom je al snel met ruimte tekort in aanraking. Het gevolg hiervan is dat het gereedschap niet meer allemaal bij elkaar in een kist past, waardoor het los bewaard wordt. We weten allemaal dat los bewaren van gereedschap geen goed idee is. De kans dat het beschadigt of zelfs kwijtraakt is hiermee een stuk groter. Voor een hobbyklusser is een lege gereedschapskist daarom ook een hartstikke leuk idee. 

4. Vraag om input

Als jij het echt helemaal niet meer weet kun je natuurlijk ook altijd nog de ontvanger van het kado (of naaste hiervan) vragen wat ze willen hebben. De verrassing is er op die manier misschien wel een beetje vanaf, maar dan weet je tenminste wel zeker dat jouw kado van pas gaat komen en het niet ergens onderin de gereedschapskist komt te liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *